Najnovije vijesti s erotske scene u Beču

Ponovno smo se vratili kako bismo izvijestili o najnovijim vijestima s plaćene erotske scene Beča. U tako velikom gradu uvijek postoji nešto vrijedno spomena.

Četiri su mjesta koja su nam privukla pažnju i sva su neočekivano krenula u suprotnom smjeru od planiranog. Da vidimo što se točno dogodilo!

Čudna odluka novog vlasnika Scandaleuxa

Scandaleux Bar je bio prekrasan noćni klub za zabave s damama koji se naveliko oglašavao na internetu. Ulaz je bio besplatan, dame su bile željne zabave s vama, a bilo je nekoliko soba u koje ste ih mogli odvesti.

Međutim, kako je nedavno promijenio vlasnika, stvari su se čudno okrenule. Zapravo, nije se puno promijenilo osim činjenice da će od sada mjesto posjećivati ​​”gay” dečki umjesto “straight” dečki. Dobro ste pročitali! Scandaleux je trenutno gay bar u kojem je fokus na glazbi, plesu i go-go emisijama.

Teta i teta bar ponovno otvoren, ali što može ponuditi?

Ako ste pročitali neke od naših prethodnih članaka, već vam je poznata tužna priča o Teti i Teti. Njegov prethodni vlasnik, Peter Mitschkoff, pronađen je mrtav nakon 35 godina vođenja kluba.

Ubrzo nakon toga klub je bankrotirao i morao se zatvoriti. Nažalost, vođenje kluba bez Mitchkoffa nije uspjelo i ništa se nije moglo učiniti da se spriječi njegovo zatvaranje.

Nedavno se situacija popravila jer je klub preuzeo novi vlasnik.

Zaista smo znatiželjni kako će se stvari odvijati za Tete-a-Tete, jer govorimo o mjestu koje postoji desetljećima. Međutim, stvari na prvi pogled ne izgledaju tako sjajno.

Teta i teta za sada imaju u ponudi samo jednu djevojku i možemo otvoreno reći da nije najatraktivnija dama na sceni.

Ako bude bilo kakvih novosti, saznat ćemo o tome i možete očekivati ​​buduća priopćenja.

Alm Bar i Angelique Bar promijenili su vlasnika

Alm Bar i Angelique Bar također su noćni klubovi koji već neko vrijeme postoje u Beču. Činilo se da im stvari idu dobro od trenutka kada su dobili nove vlasnike. Dobili su neke djevojke i ponovno uspostavili klijentelu, iako je to svakako podiglo prašinu u Beču.

Policija obično ne oklijeva kada nešto izgleda sumnjivo. Na ovo podizanje prašine reagirali su prilično brzo provalom na oba ova mjesta samo tjedan dana nakon otvaranja. Nije ni čudo što su se ova dva mjesta tako brzo vratila na pravi put, jer gospođe koje tamo rade nisu imale zdravstvene knjižice (zelene karte).

Možda je to bilo privremeno rješenje da Alm Bar i Angelique Bar zapošljavaju djevojke na crno. To im svakako nije išlo u prilog, jer su uhvaćeni na djelu što je rezultiralo velikim neuspjehom.

Izvor

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 5 / 5. Brojanje glasova: 2

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Popularno